Reuen

Onze reuen zijn alleen beschikbaar voor teefjes die voldoen aan het VFR van de rasvereniging.

 

In Memoriam Bouncy Bobby van Ons Eiland

 

Ivynook Notorious Imp.Italie "Hitch"

 

 

 

 


 
Best Of Us Magor Imp.Polen "Ollie"

Port Fortis Nif Nif Imp.Rusland
 

 


Royal Deluxe Di Sutri Imp.Italie "Royal "

 NJK Jimmy Jazz Lubu Dubu Imp.Polen "Jimmy"

 

Eindelijk thuis cq diefstal

Zoals velen weten had ik in 2013 drie reutjes gekocht  in het buitenland, waavan ik de kosten en reis betaald heb.  (Mistral. Royal en Jimmy geimporteerd uit Italie en Polen). Deze reuen zouden met goede afspraken bij een andere fokster wonen maar daar die fokster zich niet aan de afspraken hield die we hadden gemaakt en we  er samen niet uit kwamen, ondanks bemiddeling van andere fokkers,  werd het advocatenwerk, hoe vervelend dat ook is. 
Inmiddels was er een jaar verstreken en 14 juli jl 2016 was de uitspraak van de rechter; per direct twee honden (Jimmy en Royal) naar ons terug en dat is dezelfde dag gebeurd. Het was even wennen voor ze, ze waren erg angstig, niets gewend vooral met kinderen,drukte en verkeer maar momenteel doen ze het dankzij de inzet van Kevin geweldig.Ze kunnen nu prima met de andere honden, ze zijn blij en eindelijk thuis, op de plek waar ze ook horen. Jammer genoeg heb ik Mistral moeten achter laten bij die fokster. We denken veel aan hem en hopen dat hij niet de wereld rond hoeft te dekken.
Kortom pas op als je een hond koopt en die plaatst bij andere mensen!! Het fokken heeft ook een keerzijde want nIet iedereen is te vertrouwen. En afgunst blijft afgunst plus diefstal blijft diefstal.