Planning

Rond 20 februari verwachten wij pupjes van Xiara en Royal
 


  
 

 

   

In 2021


                 Stella May van Berkeloord x  Royal deLuxe di Sutri

In 2023      
Xena Xiara van Berkeloord x Royal de Luxe di Sutri
     

 Jesse (Golden Dreamer of Fawnhill)

============================================================================================================

 

Puppen van Oona en Johnny B Good of Free Spirit (geb.30.09.2016). 


 

 

Oona Olivia van Berkeloord

 


Johnny B Good of Free Spirit (vader van ons R-nestje)

 

Je moet ons hebben bezocht voordat je je hond naar huis bracht. Je hebt ons veel vragen gesteld, waar we naar alle eerlijkheid antwoord op hebben gegeven. We hebben u ook veel vragen gesteld en geprobeerd u zo goed mogelijk te leren kennen. We hebben uitgelegd hoe de hond moet worden verzorgd, gevoed en gehouden. We hebben je ook verteld dat contact met onze puppies altijd belangrijk zal zijn en dat we ons verantwoordelijk voelen voor al onze hondjes.

- waarom? waarom? Omdat we van onze puppy ' s houden!

Ze hebben hun eerste adem in onze handen uitgeblazen, we hebben gevreesd voor een teder leven, weinig slaap gehad en ervoor gezorgd dat onze puppies de beste start hebben op weg naar een grote en gezonde hond. De moeder van je hond is ons geliefde familielid, soms de vader, en we hebben deze met alle zorgvuldigheid gecombineerd en dat heeft er toe geleid dat deze twee de ouders van je hond zijn.
Dit is omdat we van onze honden houden.
We zeggen niet veel als je zegt dat je hond plotseling niet meer van zijn eten houdt en elke maaltijd kan verdragen zonder te klagen. We klagen ook niet als u onze raad vraagt, maar probeer ons ook op de hoogte te houden als u geen raad nodig heeft.

Omdat we nog steeds van ze houden.

We kijken uit naar elke foto, elke boodschap en elke oproep, zelfs na jaren.
Omdat we nog steeds van onze honden houden.
We zijn geen fokker geworden omdat we ons verveelden, we nemen dit allemaal op ons omdat we van dit ras houden en omdat we je een droom gunnen, een droom van een hond. 
Mooie vriendschappen komen op dit pad, we willen het nooit missen. Veel pupkopers vertellen ons na vele jaren hoe geweldig gelukkig ze zijn met hun hondje. Dan is ons hart open.
Helaas zijn er ook de anderen die gewoon verdwijnen uit ons leven alsof ze vergeten waren dat we de fokkers waren van de pup

waar ze ooit hun hart aan verkochten!!