NIEUWS

Zondag 19 mei 2019: NVJRT Familiedag

Op 19 mei is het weer familiedag, net als vorige jaren in Putten.  Wij zijn weer te gast in: Scouting gebouw Kon-Tiki Garderenseweg 144 B 3881 NC Putten

Programma: (alle tijden bij benadering)
10.00 u.  Inloop ontvangst met koffie/thee
11.00 u.   Gezellige groepswandeling in de nabije omgeving, klein autostukje verderop.
12.30 u.   Lunch
13.30 u.  Kwispelwedstrijd, wie wint dit jaar de beker?
13.45 u.  Workshop voor de baasjes!
15.00 u.  Jack Russell Terrier races
Gezamenlijk opruimen

Vanaf de start van de wandeling, dus na de ochtend koffie, is het de hele dag, tot aan de races mogelijk trimadvies te krijgen door Benny en Frieda Poelarends. Utleg en demonstraties over hoe u zelf uw hond kunt trimmen en welke spullen u daarvoor nodig heeft en hoe deze te gebruiken.  De benodigde spullen kunt u ter plekke ook aanschaffen.

Zweetspoor
Na de lunch tot aan de races is het mogelijk voor om een zweetspoortje te volgen met je hond, als kennismaking met dit soort ‘werk’ en om te ervaren wat wij tijdens de training doen. Dit wordt door een van onze instructeurs van de jachttraining begeleid.

Meedoen en aanmelden:
Deelname aan de familiedag zonder lunch kost €2,50 voor leden en hun gezinsleden, (incl. koffie, thee en fris, exclusief lunch). Deze € 2,50 kunt u ter plekke betalen. Het maakt niet uit of u een hele of halve dag mee doet. 
Niet-leden betalen € 5,00. Aanmelden van tevoren niet nodig.

Lunch
Wilt u komen EN mee lunchen dan moet u zich aanmelden i.v.m. cateraar en kost de hele dag € 15,00. (incl. koffie, thee en fris). Niet-leden betalen € 17,50. Dat is inclusief deelname voor de hele dag. Er komt een cateraar de lunch verzorgen, en er zullen broodjes en wat warms zijn. Graag even mailen naar info@nvjrt.nl, indien er speciale dieetwensen zijn.

Voor deelname aan de lunch maakt u een x aantal keren € 15,00 over naar rek.nr NL51INGB0004879851 t.n.v. NVJRT,  overmaken voor 12 mei a.s..

Het is niet mogelijk om ter plekke eten te kopen, wilt u niet mee lunchen dan dient u zelf voor een lunchpakket te zorgen.

NB Tijdens deze dag is het ook mogelijk uw hond te laten aankeuren.

Meer uitgebreide info in ons clubblad  maart 2019.

HET ZOU LEUK ZIJN ALS ER OOK WAT VAN BERKELOORD HONDJES ZOUDEN KOMEN!