Herplaatsers

 

 

Herplaatsing

Heel soms kunnen mensen niet meer voor hun dierbare hondje zorgen en het is ons beleid dat wij de hond dan proberen te plaatsen bij een goede nieuwe eigenaar. De reden dat wij de hond willen herplaatsen is dat wij het ras kennen en we willen gewoon graag weten waar onze honden terecht komen. 

Deze honden hebben natuurlijk al een verleden en soms moet je op zoek naar een huishouden dat bij dit verleden past. Niet iedereen komt daarom in aanmerking voor een hond die we willen herplaatsen en voordat we besluiten de hond te plaatsen willen we dat de nieuwe eigenaar kennis komt maken met de hond.

Heeft U interesse in een oudere hond die al een eigenaar heeft gehad neem dan aub contact met ons op via E-mail en geef ons een korte beschrijving van Uw gezin, leefomgeving en natuurlijk het type hond dat U beslist wel wilt maar ook welke U beslist niet wilt hebben. Als we dan een hond moeten herplaatsen die bij U en Uw wensen past nemen wij direct contact met U op zodat de hond zo spoedig mogelijk weer een blije nieuwe JR liefhebber gevonden heeft.